Over mij

Ik ben Judith Hompe, geboren in 1973 en moeder van een dochter geboren in 2008. Ik ben sinds 2009 ondernemer. Ondernemen is voor mij ook de snelweg naar persoonlijke ontwikkeling. Als ZZP-er, eenmanszaak ben ik mijn onderneming. Gaat het goed met mij, gaat het zakelijk gezien vaak ook goed maar andersom is minder grappig.

Op vele momenten vroegen mensen in mijn omgeving of ik nog wel zo graag ondernemer wilde zijn. Was het dat allemaal nou wel waard. Elke keer kon ik alleen maar volmondig opnieuw ja zeggen tegen mijn eigen bedrijf. Waar die drive vandaan komt weet ik ook niet altijd maar ik heb inmiddels ook geleerd dat je niet altijd alles hoeft te weten.

De afgelopen jaren ben ik naast druk met ondernemen ook druk geweest mijzelf opnieuw uit te vinden. Te kijken en voelen naar mijn leven, wat vind ik fijn, wat niet. Waar loop ik warm voor, wat wil ik wel, wat wil ik niet. Een scheiding eind 2010 en het ondernemerschap brachten zoveel naar boven dat ik niet anders kon dan het aankijken en opruimen. Ben je daar dan al klaar mee Judith? Ik denk het niet, ik weet ook niet of dat ooit ophoudt. Ik hoop wel dat er ook weer wat rustiger periodes tussen gaan zitten. Transformatie is op sommige momenten best een gedoe, veel huilen en veel snot (daar houd ik niet zo van) Ik zal je verdere details besparen, het komt in het kort neer op, niets menselijk is mij vreemd.

Wat opleidingen en achtergrond betreft heb ik in 2006-2007 mijn NLP practitioner en master gehaald. Daarna een coachopleiding gevolgd. Recent heb ik een opleiding voor healer en reader gevolgd.

Kijk gerust rond hier en heb je vragen? mail@benjijgelukkig.nu is t snelst.

Fijne dag!